Skip to main content

Titel verlengd van Fairtrade eiland Schiermonnikoog 

De gemeente Schiermonnikoog is sinds 2015 Fairtrade gemeente. In maart 2022 heeft de commissie titeltoekenning laten weten dat de gemeente Schiermonnikoog zich weer gedurende de komende 2 jaren ‘Fairtrade Gemeente’ mag noemen. De gemeente Schiermonnikoog en de werkgroep Fairtrade Schiermonnikoog zijn daar heel blij mee want het is iedere keer toch weer spannend of voldaan kan worden aan de criteria.

Het juryrapport is lovend. De jury daagt de werkgroep Fairtrade Schiermonnikoog uit om in de komende tijd nog meer gebruik te maken van sociale media om de zichtbaarheid te vergroten. Ook zou het mooi zijn als nog meer ondernemingen zouden deelnemen.

Het gemeentebestuur van Schiermonnikoog heeft de werkgroep Fairtrade Schiermonnikoog gefeliciteerd met het behaalde resultaat.

Leave a Reply